6 augustus 2022

Peel Missie Tour 4 september 2022

Op verzoek van de Stichting Peel Missie Tour bevelen wij deze fietstocht van harte aan:

Op zondag 4 september wordt in Odiliapeel alweer de 42ste Peel Missie Tour gefietst.
De Peel Missie Tour is een fietstocht voor alle leeftijden door de mooie plekjes in de regio waarbij fietsers kunnen kiezen tussen een tocht van 30 of 50 km. Ieder jaar weer een nieuwe route en een ander gebied met onderweg vier posten waar de fietsers koffie, thee, fris en versnaperingen zoals soep, pannenkoeken en slaatjes tegen een schappelijke prijs kunnen kopen. Veel producten worden gesponsord en de opbrengsten hiervan gaan naar goede doelen in ontwikkelingslanden waar mensen met een link naar Odiliapeel direct in betrokken zijn. Vroeger waren dit de missionarissen wat nog in de naam van de tocht terugkomt.

Het start- en eindpunt is bij het Peelhonk op het plein in Odiliapeel. Klik hier voor de flyer 2022

Wellicht ook een leuke fietstocht voor onze leden van KBO Mariaheide.